Bio hořká čokoláda s citronem 63% kakaa 100g EL INTI
Bio hořká čokoláda s citronem 63% kakaa 100g EL INTI




Čokoláda je vyrobena v ruční čokoládovně v Peru, jež zpracovává kakaové boby dle tradičních receptur, předávaných z generace na generaci. Díky těmto ověřeným recepturám vzniká excelentní jemná čokoláda s dlouhotrvající chutí. Výrobce spolu se společenstvím MINGA usiluje - a je součástí - spravedlivého obchodování Fair Trade.
SLOŽENÍ:
- kakao z bobů odrůdy Criollo 63%
- Panela (přírodní surová šťáva z cukrové třtiny – nerafinovaná) s vysokým obsahem vlákniny, vápníku, hořčíku a železa
- kakaové máslo
- kandovaná citrónová kůra* 15%
- esenciální citrónový olej
- produkt ekologického zemědělství
POPIS:
Charakteristickou chuť kakaa Criollo podtrhuje chuť Panely a přiměřeně oživuje nakyslá chuť kandované citrónové kůry a esenciální citrónový olej. Váš organismus je obohacen - krom theobrominu, vitamínů řady B, účinnými látkami Panely (vápník, hořčík, železo, vláknina) - ještě pozitivními účinky vitamínu C z citrónu.
balení: tabulka 100g