Bio hořká čokoláda s mátou 63% kakaa 100g EL INTI
Bio hořká čokoláda s mátou 63% kakaa 100g EL INTI




Čokoláda je vyrobena v ruční čokoládovně v Peru, jež zpracovává kakaové boby dle tradičních receptur, předávaných z generace na generaci. Díky těmto ověřeným recepturám vzniká excelentní jemná čokoláda s dlouhotrvající chutí. Výrobce spolu se společenstvím MINGA usiluje - a je součástí - spravedlivého obchodování Fair Trade.
SLOŽENÍ:
- kakao z bobů odrůdy Criollo 63%
- Panela (přírodní surová šťáva z cukrové třtiny – nerafinovaná) s vysokým obsahem vlákniny, vápníku, hořčíku a železa
- kakaové máslo
- lístky sušené máty
- produkt ekologického zemědělství
POPIS:
Chuť kakaa Criollo, snoubící se s chutí Panely, je překvapivě příjemně osvěžena chutí máty - zejména v jejím doznívání na středu jazyka a horním patře. A jako obvykle je Váš organismus obohacen theobrominem a vitamíny řady B kakaa Criollo, účinnými látkami Panely (vápník, hořčík, železo, vláknina), a navíc ještě pozitivními účinky máty na trávicí a zažívací systém.
balení: tabulka 100g