Bio hořká čokoláda s Maca 56% kakaa 100g EL INTI
Bio hořká čokoláda s Maca 56% kakaa 100g EL INTI
Čokoláda je vyrobena v ruční čokoládovně v Peru, jež zpracovává kakaové boby dle tradičních receptur, předávaných z generace na generaci. Díky těmto ověřeným recepturám vzniká excelentní jemná čokoláda s dlouhotrvající chutí. Výrobce spolu se společenstvím MINGA usiluje - a je součástí - spravedlivého obchodování Fair Trade.
SLOŽENÍ:
- kakao z bobů odrůdy Criollo 56%
- Panela (přírodní surová šťáva z cukrové třtiny – nerafinovaná) s vysokým obsahem vlákniny, vápníku, hořčíku a železa
- kakaové máslo
- Maca 20%
- produkt ekologického zemědělství
POPIS:
Lahodnou chuť kakaa Criollo spolu s chutí Panely mírně, ale příjemně lehce, téměř neznatelně, okyseluje Maca. Ta má však zásadní vliv z hlediska výživy, neboť obsahuje celou řadu vitamínů B (1, 2, 6, 12) a vysoké % minerálů - zejména vápníku, fosforu, hořčíku – tak důležitých pro lidský organismus. Tato čokoláda ve zmíněné kompozici je rychlým přínosem energie. Tabulka této čokolády by proto neměla chybět v kapse nejen každého výkonného sportovce, ale i turisty, který při své činnosti často potřebuje rychle doplnit energii – stačí 2 kostičky).
balení: tabulka 100g