Bio hořká čokoláda s malinami 63% kakaa 100g EL INTI
Bio hořká čokoláda s malinami 63% kakaa 100g EL INTI




Čokoláda je vyrobena v ruční čokoládovně v Peru, jež zpracovává kakaové boby dle tradičních receptur, předávaných z generace na generaci. Díky těmto ověřeným recepturám vzniká excelentní jemná čokoláda s dlouhotrvající chutí. Výrobce spolu se společenstvím MINGA usiluje - a je součástí - spravedlivého obchodování Fair Trade.
SLOŽENÍ:
- kakao z bobů odrůdy Criollo 63%
- Panela (přírodní surová šťáva z cukrové třtiny – nerafinovaná) s vysokým obsahem vlákniny, vápníku, hořčíku a železa
- kakaové máslo
- maliny 7%
- produkt ekologického zemědělství
POPIS:
Chuť kakaa Criollo je zejména v doznívání na středu jazyka a horním patře vyváženě doplněna sladkou malinovou chutí, navozující pocit sladkého dechu malin na okraji lesní mýtiny. To vše podtrženo křupáním peciček malin mezi zuby a vhodným poměrem Panely. I zde působí pozitivně na organismus theobromin, vitamíny řady B kakaa Criollo a vápník, hořčík, železo, vláknina i další účinné látky Panely.
balení: tabulka 100g