Trumfy nejen proti koronaviru

Virová onemocnění jsou opět zde. Letos navíc dorazila i daleko nebezpečnější celosvětová pandemie infekčního onemocnění COVID-19 způsobeného koronavirem. Nezbývá než se chovat obezřetně a dodržovat opatření doporučená odborníky či Ministerstvem zdravotnictví ČR. To uvádí, že důležité je postupovat tak, jako při klasickém respiračním onemocnění - vyhýbat se těm, kdo jsou zjevně nemocní, dodržovat základní hygienická pravidla, hlavně si mýt ruce pokaždé, když se vrátíte z venku a nezdržovat se v místech s vyšší koncentrací osob. Zá­klad­ní pre­ven­cí je také do­sta­tek spán­ku, pes­t­rá stra­va a mi­ni­mum stre­su, al­ko­ho­lu a ci­ga­ret.

Mezi ohrožené skupiny patří zejména senioři, dětské skupiny, chronicky nemocní či osoby s oslabenou imunitou. Proto je samozřejmě žádoucí i vhodnými prostředky posilovat imunitu.

Vybrali jsme pro vás nejvhodnější produkty z našeho sortimentu. Ty si můžete navíc objednat z pohodlí domova a nechat doručit (dopravcem PPL) až k vám domu bez kontaktu s ostatními a bez rizika nákazy.

Přejeme vám i vašim blízkým v následujících náročných týdnech udržení zdravého těla i ducha.